Uitnodiging Opening Duurzame Ontmoetingsplek

‘Het Waterfront van Morgen’

 

Op dinsdagmiddag 23 mei om 17.00 uur openen wij Duurzame Ontmoetingsplek ‘Het Waterfront van Morgen’.  Via deze brief nodigen wij u van harte uit voor de feestelijke opening.

 

Programma

17:00 – 17:45 uur Opening Duurzame ontmoetingsplek
17:45 – 18:15 uur Rondleiding Duurzame Ontmoetingsplek & laadhub.  
18:15 – 20:00 uur Hapje & drankje
 

Locatie

U vindt de ontmoetingsplek op de Ingenieur Lelykade 1 in Harderwijk, ter hoogte van de gele bouwkeet.

 

Aanmelden

Indien u aanwezig wilt zijn bij de feestelijke opening, dan verzoeken wij u vriendelijk om u uiterlijk donderdag 11 mei aan te melden door een mail te sturen naar ralph.van.loon@boskalis.com.

 

Het Waterfront van morgen

Ontmoetingsplek ‘het Waterfront van Morgen’ is een initiatief van Boskalis Nederland, tuin- en landschapsarchitect Vic Landscapes en de gemeente Harderwijk. De ontmoetingsplek is gerealiseerd op een veilige plek op het bouwterrein. U kunt hier meer te weten komen over het project Waterfront Fase 3, kennismaken met Boskalis Nederland, onze partners en medebuurtbewoners, en meer leren over duurzame ontwikkelingen binnen de openbare ruimte. We hebben de ontmoetingsplek ingericht met duurzame meubilairstukken en speelelementen. Daarnaast gaan we op deze ontmoetingsplek informatiebijeenkomsten voor toekomstige bewoners van het Waterfront organiseren. Zo gebruiken we de ontmoetingsplek om te informeren en om te inspireren!

 

We hopen u allen te zien op dinsdagmiddag 23 mei 2023.Geschreven op 28/03/2023