Zoals eerder gemeld ronden wij vrijdag 28 juli onze werkzaamheden op Noordervaart N243 af.
Inmiddels is het verzoek gedaan aan Boskalis om de vluchtheuvels/middengeleiders bij rotonde Oterlekerweg aan te passen zodat deze overrijdbaar zijn voor (breed) landbouwverkeer. Deze werkzaamheden worden van 7 augustus t/m 1 september uitgevoerd.
De N243 Noordervaart blijft in deze periode afgesloten! 
(Zie ook artikel Aanpassing middengeleiders Rotonde Oterlekerweg, updates)

De N243 Noordervaart en het fietspad langs de Noordervaart zijn op maandag 4 september vanaf 7 uur weer open voor doorgaand verkeer. 


 
In de week van maandag 31 juli t/m zondag 6 augustus werken in opdracht van de Provincie Noord-Holland de aannemers DonkerGroen en BAM op de N243 aan de groenvoorzieningen en de fietsbruggen.
Info en details over deze werkzaamheden komen op de website van Provincie Noord-Holland: N243 Herinrichting - Provincie Noord-Holland.
Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Servicepunt van de Provincie Noord-Holland via telefoonnummer: 0800- 020 06 00 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl.
 

Vooruitblik:  Nog niet alle wegwerkzaamheden zijn gereed.

Op maandag 4 september,  de bouwvak, start Boskalis met de werkzaamheden op de kruising Noordervaart parallelweg bij de nieuwe rotonde Oterlekerweg. De parallelweg Noordervaart inclusief de kruising met de rotonde is twee 2 weken dicht voor alle verkeer. De Noordervaart N243 en het fietspad langs de N243 zijn open. Zie voor informatie ook onder de button PLANNING. 

Vanaf maandag 18 september tot vrijdag 6 oktober werken we rondom de Zuidervaartbruggen. Dit betreft de ontruiming van het bouwterrein en restwerkzaamheden rondom de Zuidervaartbruggen. De westelijke rijbaan tussen de verkeersbrug en de fietsbrug is 3 weken dicht. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. 
Fietsers en voetgangers kunnen normaal gebruik maken van de fietsbrug. De Noordervaart N243 en het fietspad langs de N243 blijven open. Zie voor informatie ook onder de button PLANNING. 
 
In de weken tussen maandag 11 september en vrijdag 6 oktober worden op verschillende locaties op het traject N243 restwerkzaamheden uitgevoerd.
De Noordervaart N243 en het fietspad langs de N243 blijven open.


Geschreven op 27/07/2023