Met het naderen van het einde van deze maand komt ook het einde van de grootschalige werkzaamheden van Boskalis aan de Noordervaart N243 in zicht. 
Tussen de Omval en rotonde Molendijk is ruim 27.000 ton asfalt verwerkt. Tot en met vrijdag 28 juli as. ronden we met het straatwerk, aanbrengen van markeringen, streetprinten, plaatsen van bebording en de openbare verlichting de grootschalige werkzaamheden vóór de bouwvak af. 
 

De N243 Noordervaart en het fietspad langs de Noordervaart zijn op maandag 7 augustus vanaf 7 uur weer open voor doorgaand verkeer. 


 
In de week van maandag 31 juli t/m zondag 6 augustus werken in opdracht van de Provincie Noord-Holland de aannemers DonkerGroen en BAM op de N243 aan de groenvoorzieningen en de fietsbruggen.
Info en details over deze werkzaamheden komen op de website van Provincie Noord-Holland: N243 Herinrichting - Provincie Noord-Holland.
Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met het Servicepunt van de Provincie Noord-Holland via telefoonnummer: 0800- 020 06 00 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl.
 

Vooruitblik:  Nog niet alle wegwerkzaamheden zijn gereed.

Op maandag 4 september,  de bouwvak, start Boskalis met de werkzaamheden op de kruising Noordervaart parallelweg bij de nieuwe rotonde Oterlekerweg. De parallelweg Noordervaart inclusief de kruising met de rotonde is twee 2 weken dicht voor alle verkeer. De Noordervaart N243 en het fietspad langs de N243 zijn open. Zie voor informatie ook onder de button PLANNING. 

Vanaf maandag 18 september tot vrijdag 6 oktober werken we rondom de Zuidervaartbruggen. Dit betreft de ontruiming van het bouwterrein en restwerkzaamheden rondom de Zuidervaartbruggen. De westelijke rijbaan tussen de verkeersbrug en de fietsbrug is 3 weken dicht. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. 
Fietsers en voetgangers kunnen normaal gebruik maken van de fietsbrug. De Noordervaart N243 en het fietspad langs de N243 blijven open. Zie voor informatie ook onder de button PLANNING. 
 
In de weken tussen maandag 11 september en vrijdag 6 oktober worden op verschillende locaties op het traject N243 restwerkzaamheden uitgevoerd.
De Noordervaart N243 en het fietspad langs de N243 blijven open.
 
Ter info: Omgevingsmanager Leontien Benders draagt haar taken voor project N243 per 20 juli as. over aan collega omgevingsmanager Gert Brouwer.
Zie voor actuele details onder de button CONTACT.
 
 
 
 


Geschreven op 13/07/2023