Op de N243 Noordervaart wordt hard gewerkt. Grote delen van het fietspad en de rijbaan zijn voorzien van verschillende lagen asfalt. De vormen van de rotondes bij de Zuidervaart, Oterlekerweg en Rustenburgerweg zijn duidelijk zichtbaar. Bushaltes krijgen vorm. Op het deel tussen Omval en Oterlekerweg krijgen de inritten tussen rijbaan en fietspad deze week hun definitieve asfaltdeklaag. 

 

Volgens de huidige asfaltplanning gaan er in de 3e week van juni twee asfaltploegen op de Noordervaart N243 aan de slag.

Deze week werken de asfaltploegen tussen rotonde Oterlekerweg en rotonde Molendijk tussen 20 uur in de avond en 6 uur in de ochtend van maandag tot en met donderdag. In verband met capaciteitsproblemen bij de asfaltleverancier is de benodigde hoeveelheid asfalt voor de Noordervaart niet overdag leverbaar. 

Tussen rotonde Oterlekerweg en rotonde Molendijk brengen we de definitieve deklaag aan op het fietspad en de onderlagen en tussenlagen op de hoofdrijbaan. De eventueel te verwachten geluidshinder zal komen van het rijdend materieel. Wijzigingen onder voorbehoud van weersomstandingheden. Details over deze werkzaamheden worden zodra bekend ook gedeeld onder de button PLANNING. 

 Geschreven op 06/06/2023