Start werkzaamheden maandag 24 april 2023, einde grootschalige werkzaamheden volgens huidige planning:  28 juli 2023.

<<<Houdt u rekening met onze werknemers? Maximaal 30 km/ uur in het werkvak!>>>Week 28-30/ 10-28 juli: Afbouwwerkzaamheden: straatwerk rotondes en aanhechting inritten van de percelen op  fietspad, rest markeringen, grondwerk, grastegels, parkeervakken, openbare verlichting, bushaltes. Ook brengen we streetprint aan op het asfalt van de inritten, deze werkzaamheden zijn sterk weersafhankelijk. Kortdurende beperkte bereikbaarheid van de percelen ten tijde van deze werkzaamheden en afkoelperiode. 

Aan iedereen het verzoek om niet met gemotoriseerd verkeer over het fietspad te rijden, blijf ook ten tijde van oponthoud op de rijbaan. Rijden door de berm is onveilig, trekt ongewenste sporen en bevuilt de werkruimte. Ook zijn de bermen al ingezaaid. Weekendplanning aanbrengen deklagen rijbanen: week 29: 22+23 juli: asfaltwerkzaamheden vervallen.Week 32-33-34: 7-25 augustus: bouwvak regio noordWeek 35: 28 augustus - 1 september: start werkzaamheden realisatie trap bij bushalte Stompetoren.Week 36+37: 4 -15 september: Werkzaamheden kruising Noordervaart parallelweg met rotonde Oterlekerweg. Doorgaand verkeer over de Noordervaart parallelweg is deze twee weken niet mogelijk. Oversteken over de rotonde Oterlekerweg is ook voor fietsers en voetgangers niet mogelijk. De Noordervaart N243 is open. Ter plaatse wordt het verkeer omgeleid. 

Op verschillende bruglocaties brengen we de overige letterleuningen aan. Geen afsluitingen voor doorgaand verkeer, ter plaatse worden er verkeersmaatregelen ingezet. Week 37+38+39+40: 11 september - 6 oktober: Werkzaamheden ter hoogte van de Beemsterringvaart. Geen afsluiting doorgaand verkeer, verkeersmaatregelen ter plaatse middels een halve rijbaanafzetting.

In de week van 11 september brengen we markering aan op het fietspad langs de Schermerhornerweg en in de week van 18 september op het fietspad langs de Middenweg.Week 38+39+40: 18 september - 6 oktober: Werkzaamheden rondom Zuidervaartbruggen in verband met de ontmanteling van het werkterrein. De Zuidervaart west is afgesloten voor doorgaand verkeer ten tijde van deze werkzaamheden. De oostelijke rijbaan va de Zuidervaart is open voor alle verkeer, linksaf slaan richting de Omval is niet mogelijk. Ter plaatse wordt een omleiding ingesteld. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de fietsbrug. De N243 Noordervaart en het fietspad langs de Noordervaart blijven open. 

 Geschreven op 18/04/2023