Op de informatiebijeenkomst van 14 april hebben we voor aanwonenden en aanwerkenden van het traject uitleg gegeven over de komende werkzaamheden en bereikbaarheid. Wij kijken terug op een geslaagde avond met bijna 50 aanwezigen. Mocht u nog vragen hebben neem dan vooral contact op!

Binnenkort delen we de details over die werkzaamheden en exacte data met u via een update op deze Boskalis Projecten app. U kunt dan ook de informatie terugvinden op de website van de Provincie: www.infoN243.nl.

Op de digitale flyer ziet u het traject van de N243 ingetekend op de visualisatie van de Provincie Noord-Holland. De drie deeltrajecten zijn met verschillende kleuren aangegeven. In de tekstballonnen staat de periode dat wij verwachten aan het werk te zijn in dat deeltraject. Op de kaart ziet u de omleidingsroute voor doorgaand verkeer via de N242 en de N194 . Vanaf 19 april kunt u Leontien Benders weer bereiken via de genoemde contactgegevens. 

In mei starten de grondwerkzaamheden op verschillende locaties langs het traject, details hierover volgen ook na het Paasweekend.

 Geschreven op 15/04/2022