N243 werkzaamheden deeltraject Omval Alkmaar < > rotonde Molendijk Schermerhorn: 24 april 2023 - 1 augustus 2023

<<wijzigingsdatum: 14 april 2023>>

Hierboven de omleidingsroute voor gemotoriseerd verkeer via de N242/ N194, de kaart met ontsluitingswegen en de informatiekaart voor de fietsers.

Hieronder delen we informatie over de bereikbaarheid ten tijde van de werkzaamheden. U kunt onder de vetgedrukte kopjes de informatie voor die locatie of dienst vinden.

N243 Noordervaart: Afgesloten werkvak > géén doorgaand verkeer mogelijk over rijbaan en fietspad. Alleen bereikbaar voor bewoners, bezoekers, bedrijven, lokaal landbouwverkeer en nood- en hulpdiensten met prio 1 ritten. 

Parallelweg Noordervaart: Alleen bereikbaar voor bestemmingsverkeer, doorgaand fietsverkeer, openbaar vervoer en nood- en hulpdiensten. 

Openbaar vervoer: Connexxion rijdt met bussen over de parallelweg Noordervaart. Er komt een halte ter hoogte van het dorp Stompetoren. Zie ook de website van de vervoerder: Connexxion - Home

Oterlekerweg: kruising met N243 Noordervaart dicht voor gemotoriseerd verkeer. Oversteek voor fietsers en voetgangers is mogelijk. Ontsluiting van Stompetoren is via de Oterlekerweg richting het noorden, al het gemotoriseerd verkeer van en naar Stompetoren rijdt via de Oterlekerweg (groene lijn vanuit het dorp op de kaart). 

Rustenburgerweg: Noord < > zuid verbinding met N243 Noordervaart en parallelweg Noordervaart dicht. Oversteek voor fietsers en voetgangers mogelijk. 

Oosternotweg: Kruising met de N243 Noordervaart dicht voor alle verkeer.   

Menningweerweg: Aansluiting met parallelweg Noordervaart is dicht. Oversteek voor fietsers en voetgangers is mogelijk. 

Zuidervaart: Aansluiting met parallelweg Noordervaart is open. 

Deze informatie kunt u ook teruglezen op de website van de Provincie Noord-Holland: www.infoN243.nl.Geschreven op 14/04/2023