In mei wordt de Broekhovenseweg omgebouwd naar de eindsituatie en via een nieuw viaduct over de Nieuwe N69 heen gelegd. In dit bericht geven wij u inzicht in de planning en verkeersmaatregelen van de werkzaamheden.   

Vier weken afgesloten
Vanaf maandag 3 mei 07.00 uur tot en met vrijdag 28 mei 17:00 uur wordt de Broekhovenseweg afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting geldt tussen de inritten van Broekhovenseweg 17 en 19. Het Aartsepad is in deze periode alleen bereikbaar vanuit de Bosweg en de Molenstraat.

De afsluiting duurt vier weken vanwege de grote hoeveelheid werk die we tijdens deze afsluiting moeten uitvoeren. De Broekhovenseweg moet over een lengte van circa 500 meter verhoogd worden om aan te sluiten op het nieuwe viaduct over de N69. Alleen zo kan de Broekhovenseweg de Nieuwe N69 via het nieuwe viaduct kruisen. De bypass Broekhovenseweg wordt verwijderd en kan tijdens deze werkzaamheden niet open blijven.

Omleidingen
Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Stevert, Eindhovenseweg, Locht, de Run, Heerseweg en Volmolenweg. Voor (brom)fietsers geldt een omleidingsroute via de Veldhovensedijk, Riethovensedijk en Volmolenweg. Zie onderstaand kaartje: 

 
Geschreven op 27/05/2021