Informatiemarkt Poelenburg.

Donderdag 8 februari is de eerste van een reeks van vijf informatiemarkten gehouden.  De bewoners van Poelenburg konden in het gebouw van de kanovereniging "De Geuzen" meer te weten komen over de huidige ontwikklingen op het project. De collega's van zowel AVANT als Boskalis stonden de bezoekers te worden met vragen over de planning, fasering het ontwerp en alle andere zaken die ze wilden weten.

Aan de hand van tekeningen is het ontwerp toegelicht. Ook was er een faseringsfilm voor kruispunt Wibautstraat beschikbaar om te laten zien hoe de doorgang tijdens de bouw van de nieuwe onderdoorgang geregeld gaat worden. Dit om een beeld te geven hoe voertuigen gaan rijden en dat voetgangers incl. mindervaliden middels een voetgangersbrug over de werkzaamheden heen de andere zijde van de Wibautstraat kunnen bereiken.

Het resultaat van de eerste informatiemarkt: een goede opkomst, mooie gespekken, kritische vragen en een aantal aandachtspunten om mee te nemen tijdens de uitvoering van het project. Geschreven op 09/02/2024