Start werkzaamheden deelgebied 3.4  -->  Dinsdag 5 maart 2024

21- 02-2024

Start werkzaamheden
Dinsdag 5 maart starten de werkzaamheden in deelgebied 3.4. De werkgrens vindt u in op bovenstaand kaartje aangegeven in geel en in de bijlage. Voor die tijd worden de containers geplaatst waarin de bewoners hun materialen uit de eigen tuin kunnen deponeren. Deze zijn specifiek voor groenafval (planten en struiken uit uw tuin) en puin (stenen en tegels uit uw tuin). 
Deze afvalcontainers zijn uiteraard niet bedoeld voor grofvuil en/of stort. Hierop zal worden gecontroleerd. Dit dient u zelf af te voeren naar de milieustraat van uw gemeente: Kreekweg 76, Vlaardingen

Toegankelijkheid erfgrens:
De erfgrens tussen uw perceel en het openbaar terrein moet goed bereikbaar zijn voor ons groot materieel. Dit betekent dat deze zichbaar moet zijn, maar ook toegankelijk. Als hier dus direct een grote haag staat, dient deze te worden gesnoeid zodat we het straatwerk kunnen verwijderen en opnieuw aanbrengen. Er zal met wegenverf op de straat worden gespoten hoeveel de straat omhoog gaat. Dit is de ophoging in centimeters! 
Door het ophogen van de straat komt er ook zand op uw perceel terecht. Afhankelijk van de ophoging is dit nagenoeg niets, tot maximaal 1 meter. Indien hier planten, struiken of andere inrichtingselememten staan welke u wilt behouden is het aan te raden deze voor de start van de werkzaamheden weg te halen.


3.4 Start werkzaamheden 3.4 Start werkzaamheden


Geschreven op 21/02/2024